Laatste nieuws

4. sep, 2017

Joekskapel ’n Tuünke Liëger organiseert op veler verzoek een dansmatinee op zondag 8 oktober in het Gemeenschapshuis “Pastoorshof” te Lomm.
’n Tuünke Liëger, opgericht op 1 april 1981, aanvankelijk puur Joekskapel en vooral actief rond Carnaval, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een hechte vriendengroep die zich steeds meer is gaan bezighouden met all-round muziek. De activiteiten rond de carnaval zijn dan ook steeds meer op de achtergrond geraakt.
De kapel bestaat momenteel uit 15 muzikanten, met regelmatige deelname van 3 “vaste” invallers.
De bezetting bestaat uit: Drumsectie, saxofoon, trompetten, tuba’s, sousafoon, trombones, zang en gitaar.
Het accent is dus steeds meer komen te liggen op het populaire muzikale vlak: Duitse schlagers, muziek uit de jaren 60 en 70, blues en zelfs hier en daar “Top-40” muziek zitten steeds vaker in het repertoire.

Het idee om een dansmiddag te organiseren kwam voort uit de behoefte om een “iets anders” te gaan doen dan de gebruikelijke optredens op sfeermarkten e.d.
De kapel hoopt op 8 oktober die mensen op de vloer te krijgen die het leuk vinden om op hun muziek een dansje te wagen en er een gezellige middag van te maken.
De wals, foxtrott en alle bekende dansen komen in ieder geval aan bod in een 3 uur durend programma.

Zanger/DJ Vital Wolter, in het Venlose beslist geen onbekende, zal ook zijn medewerking verlenen aan deze middag. Voor meer info over Vital: http://members.home.nl/vitalwolter/index.htm.

Tuünke Liëger en Vital zullen elkaar afwisselen met hun muzikale sessies en zo proberen om een gevarieerd programma neer te zetten. ENTREE GRATIS!!

De middag start om 15:00u en zal duren tot 18:00u.
Voor een hapje en drankje staat het personeel van de Pastoorshof uiteraard garant!
Het gemeenschapshuis in Lomm is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: Lijn 83 – Halte: Spikweien, Lomm. Betalen kan gewoon in de bus.